DA/   EN/   SV/

Apple Pencil 2nd Generation Hvid

Apple Pencil 2nd Generation - Pen for tablet - for 10.9-inch iPad Air (4th generation); 11-inch iPad Pro (1st generation, 2nd generation, 3rd generation); 12.9-inch iPad Pro (3rd generation, 4th generation, 5th generation)
1 019,00DKK815,20DKK ekskl. moms
Apple Pencil har sat standarden for, hvordan det bør føles at tegne, tage noter og lave markeringer i dokumenter - intuitivt, præcist og magisk. Apple Pencil løfter standarden og giver en endnu bedre oplevelse. Nu kan du skifte værktøj med et hurtigt dobbelttryk samt parre og oplade trådløst. Og sætte dit personlige aftryk på alt, hvad du laver.
 • Varenummer 993706384

  Model MU8F2ZM/A

  Producent
  Gå til producentens hjemmeside

  EAN 0190198893376

  Vægt 0.14 kg

 • Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.

Apple Reservespids Hvid

 • Varenummer 990385955
 • Model MLUN2ZM/A
156,00DKK124,80DKK ekskl. moms
Produktbeskrivelse Apple Pencil 2nd Generation - pen for tablet
Produkttype Pen
Beregnet til Tablet
Trådløst interface Bluetooth
Dimensioner (B x D x H) 0.89 cm x 0.89 cm
Længde 16.6 cm
Vægt 20.7 g
Designet for 10.9-inch iPad Air (4. generation); 11-inch iPad Pro (1. generation, 2. generation, 3. generation); 12.9-inch iPad Pro (3. generation, 4. generation, 5. generation)
Generelt
Produkttype Pen
Beregnet til Tablet
Trådløst interface Bluetooth
Bredde 0.89 cm
Dybde 0.89 cm
Længde 16.6 cm
Vægt 20.7 g
Oplysninger om kompatibilitet
Designet for Apple 10.9-inch iPad Air (4. generation)
Apple 11-inch iPad Pro (1. generation, 2. generation, 3. generation)
Apple 12.9-inch iPad Pro (3. generation, 4. generation, 5. generation)

Designet til at kunne mere, mere enkelt

Apple Pencil klikker magnetisk - og sikkert - fast på siden af iPad Pro. Så snart den er sat på, danner den auto­matisk par med din enhed og begynder at lade op. Og nu kan du interagere med Apple Pencil på helt nye måder. Du skal bare dobbelttrykke på den for at skifte værktøj - uden at du behøver at vælge i menuen.

Strømlinet design

Apple Pencil er designet til at være endnu mere behagelig og naturlig at bruge. Det strømlinede design, som er fri for stik og bevægelige dele, gør den nem at opbevare. Du kan desuden få din Apple Pencil graveret for at gøre den til helt din egen.

Magisk parring

Apple Pencil begynder at oplade, når du sætter den flade del af pennen fast på højre side af iPad Pro. Den danner også automatisk par med din enhed. Og du kan oplade iPad Pro og Apple Pencil på samme tid. Det føles næsten som magi. Men i virkeligheden er det bare magneter.

Fastgør magnetisk for at parre og oplade

Nye muligheder med et dobbelttryk. Med Apple Pencil kan du ændre penselstørrelse og -type ved at dobbelttrykke der, hvor du har din pegefinger. Og du kan tilpasse dine tryk, så du nemt kan skifte mellem de værktøjer, du bruger mest.

Til kunst og kragetæer og alt muligt andet

Apple Pencil er det perfekte værktøj, når inspirationen kommer til dig. Brug den til at tage noter, male flotte akvareller eller designe en bygning på stedet. Du kan lave markeringer direkte i visse apps, og der findes alle mulige slags apps i App Store, som giver dig endnu flere muligheder med Apple Pencil. Uanset hvad du skal lave, er Apple Pencil nem at bruge - men svær at lægge fra sig.

Avanceret teknologi får alt til at foregå hurtigt og flydende

Apple Pencil er fuld af teknologi, som er udviklet for at gøre den så intuitiv som muligt. Uden mærkbar forsinkelse og med en præcision helt ned på pixelniveau føles Apple Pencil som et velkendt skrive- og tegneværktøj.

Blyantetuier

Pen tilbehør

Tablet & Terminal

iPad