DA   EN   SV

Som kunde hos Compumail har du adgang til løbende kampagner - og på denne side får du overblik over dem alle. Kampagnerne kan tage forskellige former, som fx en introkampagne, pre-orders, priskampagner, bundle kampagner osv. Men fælles for dem alle er det, at de hjælper dig som kunde med at få overblikket over, hvor du kan gøre en særligt god handel.

Via hjemmesidens topbar, er du altid opdateret på antallet af aktive kampagner, og alle vores kampagner er angivet med en start- og udløbsdato - så du er sikret, at du ikke går glip af noget.

OBS. Ved bundling kampagner skal fakturerings- og leveringsadresse være identisk.

Find dine aktive kampagner herunder

Skarpe priser | weekendtilbud
Fra: 21-06-24 Til: 23-06-24

Type: Weekendtilbud

Du finder på denne side nogle af vores absolut bedste tilbud! Tilbuddene er synlige fra fredag kl 00.00 t.o.m søndag kl 23:59.

Ofte er lageret begrænset, så det kan betale sig at være hurtig!

> Find vores mest populære produkter

OBS: Gælder kun så længe lager haves.

LÆS MERE...

Type: Dudao

Dudao er international anerkendt og kendt for deres høje kvalitet til rigtig gode priser - og det gælder selvfølgelig også det faste sortiment af powerbanks.

LÆS MERE...

Forårskampagnen 2024
Fra: 03-06-24 Til: 31-08-24

Type: Store besparelser på populært elektronik!

Vi har netop startet årets store forårskampagne! I denne kampagne finder du en række produkter der alle sælges til utroligt skarpe priser.

Klar til at gøre et kup? Først til mølle

LÆS MERE...

Type: Specialbygget

Hos Compumail sørger vi hele tiden for at vi tilbyder vores kunder de absolut bedste produkter til markedets bedste priser. Vores dygtige teknikere bygger hele tiden nye gaming maskiner, der sikrer at du altid finder en konkurrencedygtig model til en ekstrem skarp pris. På denne side finder du vores nuværende konfigurationer (opdateres løbende)

Specialbygget af professionelle teknikere

LÆS MERE...