DA   EN   SV

Apple HomePod mini Smart højttaler Hvid

Apple HomePod mini - Smart højttaler - Wi-Fi, Bluetooth - App-kontrolleret - hvid

848,00DKK678,40DKK ekskl. moms

Apple introducerer HomePod mini: En kraftfuld intelligent højttaler med fantastisk lyd.

 • Varenummer 996695186

  Model MY5H2D/A

  Producent
  Gå til producentens hjemmeside

  EAN 0190199710573

  Vægt 0.75 kg

 • Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.
Produktbeskrivelse Apple HomePod mini - smart højttaler
Produkttype Smart højttaler
Indelukkedesign Passiv radiator
Højttalertype Aktiv
Interface Wi-Fi, Bluetooth
Platform Apple HomeKit
Intelligent assistent Siri indbygget - direkte
AirPlay Ja
Streaming-tjenester Apple Music, iTunes
Farve Hvid
Lydeffekter 360° lyd
Dimensioner (B x D x H) 9.79 cm x 9.79 cm x 8.43 cm
Vægt 345 g
Miljømæssige standarder ENERGY STAR kvalificeret
Producentgaranti 1 års garanti
Generelt
Designegenskaber Berøringskontrol
Fås i farverne Hvid
Indelukkedesign Passiv radiator
Mikrofon 4 fjernt område-mikrofoner
Produkttype Smart højttaler
Højttalersystem
AirPlay Ja
App-kontrolleret Ja
Ekstra egenskaber Stereo Wireless Link
Forstærker Integreret
Højttalertype Aktiv
Interface IEEE 802.11n, Bluetooth 5.0
Lydeffekter 360° lyd
Multiværelse Ja
Multiværelsesteknologi AirPlay 2
Internet of Things (IoT)
Intelligent assistent Siri indbygget
Internet of Things (IoT) kompatibel Ja
Kommunikationstype Sky
Platform Apple HomeKit
Stemmestyring Direkte
Højttalersystemdetaljer
Driverdetaljer Full-range driver - neodym | 2 x passive radiator
Diverse
Udstyr inkluderet Vekselstrømsadapter
Miljømæssige standarder
Effekt
Strømkilde AC-strømadapter
Mål og vægt
Bredde 9.79 cm
Dybde 9.79 cm
Højde 8.43 cm
Vægt 345 g
Producentgaranti
Service & Support Begrænset garanti - 1 år
Bæredygtighedsoplysninger
ENERGY STAR-certificeret Ja

Fantastisk lyd

HomePod mini giver en utrolig fyldig og detaljeret lydoplevelse og anvender beregningsbaseret lyd til at give en maksimal ydeevne. For at få en kraftfuld lyd ud af et så kompakt design bruger Apple S5-chippen i HomePod mini avanceret software til at analysere musikkens unikke karakteristika og anvender komplekse justeringsmodeller til at optimere lydstyrken, justere det dynamiske område og styre driverens og de passive radiatorers bevægelse i realtid. Driveren med fuld rækkevidde, som er udviklet af Apple og drevet af en neodym-magnet og et par vibrationsdæmpende passive radiatorer, giver mulighed for dyb bas og klare høje frekvenser. HomePod mini anvender de samme akustiske principper, der bruges til at levere fantastisk lyd i HomePod, og har desuden en Apple-designet akustisk bølgeleder, der dirigerer lydstrømmen ned og ud mod bunden af højttaleren for at skabe en fordybende 360 graders lydoplevelse. Dette betyder, at kunderne kan stille HomePod mini næsten hvor som helst i et rum og høre en ensartet lyd. Tre mikrofoner lytter efter "Hej Siri," og en fjerde indadvendt mikrofon hjælper med at isolere lyd, der kommer fra højttaleren, for at forbedre stemmegenkendelsen, når der afspilles musik.

Kraftfuld intelligent assistent

Med Siris intelligens giver HomePod mini iPhone-kunder en personlig og dybt integreret oplevelse. Siri kan genkende, hvem der taler, og kan tilpasse musik og podcasts til deres præferencer og svare på personlige anmodninger som at få adgang til beskeder, påmindelser, noter og kalenderaftaler eller foretage og besvare telefonopkald. Siri tilbyder også brugerne en personlig opdatering for at give et hurtigt overblik over deres dag. Med en enkelt anmodning kan brugere spørge Siri "Hvad er min opdatering? " for at høre de seneste nyheder, vejret, trafik, påmindelser og kalenderaftaler. HomePod mini fungerer perfekt med Apple-enheder, så det er nemt at besvare et indgående opkald, lytte til musik på Mac eller opgradere TV-oplevelsen ved at tage lyden fra Apple TV op på det næste niveau. Når kunderne lytter til musik på iPhone, kan de bare placere deres enhed tæt på HomePod mini og nemt overføre musikken uden afbrydelser. Og senere i år bliver oplevelsen endnu bedre med visuelle, hørbare og haptiske effekter, når der kan overføres lyd mellem enheder. Der vil også automatisk blive vist personlige lytteforslag på iPhone, når den placeres ved siden af HomePod mini, og der kommer øjeblikkeligt betjeningsfunktioner uden at skulle låse op for iPhone.

Betjening af intelligent hjem og nyt intercom-system

HomePod mini gør det nemmere end nogensinde at betjene intelligent udstyr til hjemmet med enkle stemmekommandoer til Siri for at slukke lyset, justere temperaturen, låse dørene eller arrangere en stemning. HomePod mini er den perfekte hjemmehub, der giver adgang til intelligent udstyr til hjemmet, mens du er hjemme eller ude. En ny intercom-funktion gør det hurtigt og nemt for familiemedlemmer at få forbindelse til hinanden derhjemme. En person kan sende en intercom-besked fra en HomePod til en anden - uanset om det er til et andet rum, et bestemt område eller flere rum i hele hjemmet - og stemmen afspilles automatisk på den udvalgte HomePod-højttaler. Intercom kan bruges med iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods og CarPlay, så alle i husstanden kan få intercom-meddelelser og sende intercom-beskeder fra haven eller på vej hjem.

Designet med anonymitet og sikkerhed i tankerne

Sikkerhed og anonymitet er grundlæggende aspekter for udviklingen af Apples hardware, software og tjenester. Med HomePod mini vil eventuelle oplysninger først blive sendt til Apple-servere, efter at "Hej Siri" er blevet genkendt lokalt på enheden, eller brugeren har aktiveret Siri gennem berøring. Anmodninger knyttes ikke til brugerens Apple-id, og personlige oplysninger sælges ikke til annoncører eller andre organisationer. HomePod mini kan bruges sammen med iPhone til at gennemføre anmodninger om beskeder og noter på enheden uden at afsløre disse oplysninger til Apple.

HomePod mini og miljøet

HomePod mini blev designet med miljøet i tankerne og understøtter Apples plan om at blive energineutral i hele virksomheden, hvilket omfatter produktionsforsyningskæder og alle produktlivscyklusser, inden 2030. HomePod mini bruger 99 procent genanvendte sjældne jordarter, og neodym-magneten i højttalerdriveren bruger 100 procent genanvendte sjældne jordarter. Det sømløse netstof er fremstillet af over 90 procent genanvendt plast, og alle træfibrene i emballagen kommer fra ansvarligt forvaltede skove eller genbrugspapir. HomePod mini er også fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium. HomePod mini bruger energieffektive komponenter og software, der på intelligent vis kan slukke for dem i perioder med inaktivitet. For eksempel er HomePod mini udstyret med optimerede strømstyringsfunktioner og en højeffektiv strømforsyning, hvilket gør den effektiv, når den befinder sig i energibesparende tilstand, hvilket er tilfældet størstedelen af tiden. Resultatet er, at HomePod mini er energieffektiv med det samme. HomePod mini forbruger 75 procent mindre energi end de strengeste ENERGY STAR-krav.