DA   EN   SV

Sony LinkBuds WF-L900 Trådløs Ægte trådløse øretelefoner Grå

Sony LinkBuds WF-L900 - Ægte trådløse øretelefoner med mik. - ørespids - Bluetooth - grå
990,00DKK792,00DKK ekskl. moms
  • Varenummer 1000451577

    Model WFL900H.CE7

    Producent Sony

    EAN 4548736132085

    Vægt 0.16 kg

  • Informationer/specifikationer på siden er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.
Produktbeskrivelse Sony LinkBuds WF-L900 - ægte trådløse øretelefoner med mik.
Produkttype Ægte trådløse øretelefoner - Bluetooth
Anbefalet brug Transportabel elektronik
Farve Grå
Hovedtelefonmodeller Ørespids
Trådløs teknologi Bluetooth
Hovedtelefonteknologi Dynamisk
Bluetooth-version Bluetooth 5.2
Lydeffekter Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), Adaptive Sound Control, 360 Reality Audio
Audiospecifikationer Frekvenssvar 20 - 20000 Hz
Intelligent assistent Google Assistant, Alexa
Generelt
Anbefalet brug Transportabel elektronik
Beskyttelse Sprøjtsikker, svedresistent
Dimensioner & vægt detaljer Opladningsetui: 4.85 cm x 4.14 cm x 3.09 cm / 34 g | Ørespids: 4.1 g
Farve Grå
Funktioner Wide Area Tap, Quick Access
Maks. driftsafstand 10 m
Produkttype Ægte trådløse øretelefoner - Bluetooth - trådløs
Vægt 8.2 g
Lydudgang
Blænder 12 mm
Bluetooth audiocodec SBC, AAC
Bluetooth-profiler Hands-Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP), Serial Copy Management System (SCMS-T)
Bluetooth-version Bluetooth 5.2
Egenskaber Precise Voice Pickup Technology, Google Fast Pair, Microsoft Swift Pair, Processor V1
Forbindelsesteknologi Trådløs
Frekvensrespons 20 - 20000 Hz
Hovedtelefonmodeller Ørespids
Hovedtelefonteknologi Dynamisk
Lydeffekter Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), Adaptive Sound Control, 360 Reality Audio
Magnetmateriale Neodym
Trådløs teknologi Bluetooth
Mikrofon
Formfaktor Indbygget
Tilslutninger
Forbindelsestype USB (kun strøm) (USB Type-C)
Internet of Things (IoT)
Intelligent assistent Google Assistant, Alexa
Internet of Things (IoT) kompatibel Ja
Diverse
Kabeloplysninger USB-C opladningskabel - aftagelig
Overensstemmelsesstandarder IPX4
Udstyr inkluderet Opladningsetui, 5 størrelser buestøtte
Effekt
Batteri Batteri til hovedtelefon genopladelig
Driftstid (op til) 5.5 time(r)
Run Time detaljer Løbende playback: op til 5.5 time(r) | Fortløbende snak: op til 2.5 time(r) | Løbende playback (med inkluderet opladningsetui): op til 17.5 time(r)
Standby Tid 10 timer

Få det hele med

LinkBuds forbinder alle dine verdener perfekt med et åbent højtaler design, der giver dig mulighed for at høre opkald, musik og andet onlineindhold når som helst, såvel som de omgivende lyde, uden at du føler, du har noget på ørerne. De er små og lette, designet i en perfekt pasform og behagelige at have på i flere timer ad gangen, og de sikrer, at du altid har forbindelse til omgivelserne, så du aldrig går glip af noget.

Ekstremt små og lette

LinkBuds vejer ca. fire gram og er ekstremt små - et vidunder i miniatureudgave. I modsætning til konventionelle høretelefoner er den beskyttende overflade, der dækker højttalermembranen, indbygget i kabinettet og sparer derved plads.

Komfortabel og sikker pasform

LinkBuds kombinerer en form, perfekt tilpasset det menneskelige øre med et ergonomisk design, der giver en mere stabil pasform. Sony har designet LinkBuds baseret på omfattende data om øreformer indsamlet siden lanceringen af verdens første øretelefoner i 1982.

Forbundet og bevidst

En nydesignet ringformet driverenhed, hvor midten af membranen er åben for lydtransparens, gør dig i stand til at høre lydene omkring dig. Du kan høre, når nogen kalder på dig under et opkald, og du kan tale, mens du lytter til musik.

Krystalklare, støjfrie opkald

Med præcis stemmegenkendelsesteknologi med avanceret behandling af lydsignalet hører personen i den anden ende din stemme tydeligt, selv når du befinder dig i støjende situationer. Sony?s støjreducerende algoritme er udviklet ved hjælp af AI-maskinlæring, der bruger mere end 500 millioner stemmeeksempler til at undertrykke omgivende støj og fremhæve din stemme tydeligt i en lang række miljøer.

Autentisk, naturlig lyd

Nyd en velafbalanceret lyd i høj kvalitet med et tydeligt mellemhøjt område. Sony?s indbyggede processor V1 gengiver alle detaljer i musikken med minimal forvrængning og giver en autentisk lydoplevelse. En specielt designet 12 mm ringformet driver med en membran (lav efterklang) med højt overensstemmelsesniveau giver en fyldig, velafbalanceret lyd.

Giv din yndlingsmusik et boost

Når en original musikkilde komprimeres, mister den de højfrekvente lyde, der giver detaljer og fylde i et spor. Sony?s Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gendanner disse og skaber lyd i høj kvalitet, der er mere tro mod den originale optagelse.

Et større berøringsområde

LinkBuds ser muligvis små ud, men det betyder ikke, at de er vanskelige at bruge. Med et bredt berøringsområde kan du bruge dobbelte eller tredobbelte berøringer foran på begge ører for at styre musikafspilningen - så der er ikke behov for at berøre selve LinkBuds for at betjene dem.

Justerer automatisk lydstyrken, så den passer til omgivelserne

Adaptiv lydstyrkeregulering er en intelligent funktion, der automatisk optimerer lydstyrken baseret på, hvor du er. Nyd en lavere lydstyrke i stille omgivelser og en kraftigere lydstyrke i mere støjende miljøer.

Tal, og hør kun omgivende lyd

Du kan indstille Speak-to-Chat til automatisk at sætte musikken på pause, når du taler med nogen, så du kan høre den omgivende lyd og føre en samtale - En praktisk funktion, hvis du vil beholde hovedtelefonerne på, eller du har hænderne fulde. Og efter samtalen starter musikken igen automatisk.

Øget mobilitet gennem teknologi

Sony og Microsoft er gået sammen om at udvikle en teknologi, der hjælper folk med at navigere bedre gennem verden. LinkBuds understøtter Microsoft Soundscape-appen. Den unikke integration giver innovative oplevelser for en rigere 3D-lydbaseret navigation takket være det unikt gennemsigtige, open ear-lyddesign, mens indbyggede sensorer i LinkBuds giver mulighed for en ægte håndfri oplevelse.

Styr musikken med din stemme

Få håndfri hjælp. Sig blot "OK Google" eller "Alexa" for at aktivere din stemmeassistent. Nyd godt af underholdning, hold kontakt med venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser m.m. Du kan tilmed styre funktionerne i dine hovedtelefoner med stemmen, som f.eks. at kontrollere det resterende batteriniveau. Du kan også lytte til og interagere med dine e-mails i Microsoft Outlook og deltage i Microsoft Teams via Google Assistant eller Siri.

Find dine hovedtelefoner med Fast Pair

LinkBuds understøtter Googles nye praktiske Fast Pair-funktion. Med et enkelt tryk på pop op-vejledningen giver LinkBuds mulighed for nem Bluetooth -parring med dine Android-enheder. Du kan nemt finde ud af, hvor du har efterladt dine hovedtelefoner, ved at ringe til dem eller tjekke deres sidste kendte placering på din smartphone. Du modtager desuden en meddelelse, når batteriet til hovedtelefonerne har meget lidt kapacitet tilbage, så du ved, hvornår det er på tide at oplade dem.

Nem parring med computeren

Swift Pair gør det hurtigt og nemt at parre dine LinkBuds med din bærbare Windows 11- eller Windows 10-computer, stationære PC eller tablet. Der vises en pop op-parringsvejledning på Windows 11- eller Windows 10-enheder i nærheden, når parringstilstand er valgt.

Hurtig adgang til din foretrukne musik

Med hurtig adgang kan du konfigurere LinkBuds til at genoptage Spotify-afspilning blot med et par enkelte tryk - uden behov for at skulle røre ved din smartphone.

Genanvendte plastmaterialer

LinkBuds bruger genanvendte plastmaterialer fra bildele.

Ingen plast i emballagen

Der er ikke plast i emballagen til LinkBuds, hvilket afspejler Sonys engagement i at reducere miljøpåvirkningen fra Sony?s produkter.

Vandafvisende til hverdagsbrug

Med en IPX4-klassificering for vandafvisende egenskaber lader disse hovedtelefoner sig ikke stoppe af vandstænk og sved - så du kan blive ved med at bevæge dig til musikken.

Et mere tydeligt og stabilt Bluetooth-signal

For at give kort forsinkelsestid og høj lydkvalitet, selv i forbindelse med anden interferens, sendes Bluetooth-signalet til begge ører samtidigt. Takket være den kraftfulde indbyggede processor V1 kan du stadig nyde en stabil, trådløs lyd.

Lyt hele dagen, og oplad på få minutter

Brug hovedtelefonerne en hel arbejdsdag - 5,5 timer - og få 12 timer mere via etuiet. Så får du hele 17,5 timers lytning, når du tager hjemmefra. Har du travlt? En hurtig genopladning på blot 10 minutter giver 90 minutters afspilningstid. Sony | Headphones Connect-appen underretter dig, når opladningsetuiet falder til under 30 %.

Lille, perfekt udformet etui

Opladningsetuiet er ultralille med et elegant afrundet design og ligger perfekt i hånden eller i lommerne til et liv på farten. Åbn dem med et enkelt tryk på en knap.

Så fordybende - så ægte

Fordyb dig i lyd hele vejen rundt. Lige så virkelighedstro, som hvis du var til en livekoncert eller i studiet. Med 360 Reality Audio har musik aldrig været mere fordybende og autentisk. Nyd 360 Reality Audio med disse hovedtelefoner.